23948sdkhjf

Corona: Dansk shipping-boss kritiserer forhold for besætningsskift

I takt med, at stadigt flere lande lukker sine grænser, risikere stadigt flere besætningsmedlemmer på skibe verden over at få en væsentligt længere tørn end planlagt. 

Flere rederier har allerede berettet om, at udskiftning af besætningsmedlemmer har været besværliggjort i Kina, og nu er danske Bjørn Højgaard, CEO i managementselskabet Anglo-Eastern samt formand for rederiforeningen i Hongkong, gået til tasterne. 

- Med alle de rejserestriktioner/karantænekrav, hvordan klarer flyselskabernes besætninger sig så?, spørger han retorisk i et indlæg på Twitter, hvor han også selv giver svaret:

- Tja, de er undtaget... Det rejser spørgsmålet: Hvorfor er besætningerne på verdens handelsflåde ikke også undtaget? Forsyningskæder er vitale for verden; vi er nødt til at lade søfolk afmønstre frit, skriver han. 

Læs også: 

https://www.soefart.dk/article/view/707515/politiet_nikker_ja_til_besaetningsskifte_i_danmark

Over for Splash bekræfter Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier, at også danske rederier igennem nogen tid har været oplevet udfordringen i visse dele af verden. 

- Det kan nu forventes at udbrede sig til også at omfatte dele af Europa med de tiltagende rejseristriktioner, vi ser – men vi håber, at vi vil være i stand til at overkomme dem, siger hun. 

https://www.soefart.dk/article/view/706886/molslinjen_nedsaetter_frekvensen_pa_kattegat

Læs også: Politiet nikker ja til besætningsskifte i Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101