23948sdkhjf

Molslinjen nedsætter frekvensen på Kattegat

For at hindre corona-smitte blandt besætningen går Molslinjen fra tre til to færger på Kattegat

Efter at Molslinjen tidligere på dagen afventede yderligere indstrukser på, hvordan rederiet skulle forholde sig til myndighedernes skærpede forsøg på at hindre corona-smitte i Danmark, er rederiet nu klar med en række initiativer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

På ruten over Kattegat udarbejdes et nyt trafikprogram med to færger i stedet for tre. Det giver rederiet mulighed for at arbejde med besætninger som lukkede hold, så ingen medarbejdere bevæger sig på flere færger. Der indføres samtidig temperaturkontrol af de besætninger, som skal holde færgerne sejlende, for at fastholde sejladserne så længe som muligt.

https://www.soefart.dk/article/view/706517/jacob_meldgaard_om_2020udsigterne_det_er_fantastisk

Passagerer med særlige behov får nu lov til at opholde sig i deres bil på vogndækket på skibet. Det kan være passagerer, som har forhøjet risiko for at blive smittet med covid-19, passagerer som frygter at være blevet udsat for smitte, eller passagerer som generelt er utrygge.

Buffeten på færgerne lukkes, så der udelukkende sælges anrettet og indpakket mad. Alle passagerer fordeles i zoner på skibet, så ingen behøver at være tæt på medpassagerer, og besætningerne er instruerede i at iagttage de strengeste regler for hygiejne ombord.

For de passagerer som ikke ønsker at benytte deres billet, indføres fra dags dato og to uger frem fuld fleksibilitet for alle billettyper, så turene til sejlads i perioden gebyrfrit kan ændres 60 dage frem i tiden.

Bornholmslinjen, Langelandslinjen, Alslinjen, Samsølinjen og Fanølinjen sejler som situationen er lige nu alle uændret.

- Danmark er i en alvorlig situation, som vi alle skal være med til at håndtere. Vi gør, hvad myndighederne beder os om, så vi kan bidrage til, at Danmark kommer så godt igennem de næste afgørende uger, siger Molslinjens adm. direktør Carsten Jensen i pressemeddelelsen. 

Læs også: Nu skal Samsø Rederis passagerer blive i bilerne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093