23948sdkhjf

Maersk Supply Service skal skifte ankerkæder på FPSO

Offshorerederiet Maersk Supply Service har vundet en kontrakt, der omfatter en integreret ydelse i forbindelse med udskiftning af ankerkæder på Shells FPSO 'Fluminense'. 

Det oplyser Maersk Supply Service i en pressemeddelelse.

I trit med rederiets satsning på nye forretningsområder er der tale om en opgave, hvor Maersk Supply Service står for både projektledelse, ingeniørarbejde og den fysiske udførelse af opgaven, der skal finde sted offshore ud for Rio de Janeiro. 

Forventningen er, at offshore-fasen af projektet skal begynde i december. 2003-byggede 'Maersk Achiver' vil sammen med en enkelt eller to AHTS'er fra rederiets L-klasse blive mobiliseret til Brasilien, når de har færdiggjort udskiftningerne af ankerkæder på et andet projekt ud for Vestafrika. 

- Vi glæder os til at demonstrere, hvordan vores evne til at planlægge og udføre den fulde vifte af opgaver i forbindelse med vedligehold af FPSO-ankerkæder med brug af skibe fra vores egen flåde kan hjælpe med at reducere risici og optimere operationen for vores kunder, siger Olivier Trouve, Maersk Supply Service' chef for integrated solutions, i pressemeddelelsen. 

Læs også: Mærsk beholder Supply Service

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125