23948sdkhjf

Tall Ships Races: Her er tre skibe, du ikke må gå glip af

Torsdag, fredag og lørdag kan besøgende opleve et udpluk af verdens smukkeste skibe ved havnefronten i Aalborg. Disse tre skal du lægge særligt mærke til

Der bliver nok at kigge på, når Tall Ships Races rammer Aalborg fra i dag. 40 skibe fra vidt forskellige lande som Polen, Indien og Holland vil lægge til kaj ved havnefronten, hvor der også vil være en række andre aktiviteter og koncerter i løbet af både torsdag, fredag og lørdag.

Men er der nogen skibe, der er særligt interessante? Søren Thorst, eventchef i Aalborg Kommune, kommer her med tre bud på eksemplarer, der er værd at opleve.

1: Et "helt utroligt flot" skib

Søren Thorst, eventchef i Aalborg Kommune: - Der mangler ikke noget. Mange døjer med at vedligeholde skibene, men det er ikke tilfældet her. Det er tydeligt, at midlerne har været mange. Det er forholdsvis nybygget, men holdt i den gamle stil - og bare helt utroligt flot. Og så leverer besætningen varen med deres uniformer og så videre. Det er 100 procent gennemført.

2: Skib med en stærk historie

Søren Thorst, eventchef i Aalborg Kommune: - Gennem de seneste to-tre år har det været igennem en grunding renovering, og det virkelig et flot skib, som jeg synes, man bør opleve. Skibet sejler med elever, som går i skole, mens de er på togt - og det er de to-tre gange om året. Det er et skib med en stærk historie - og et skib, der i den grad bliver brugt. Besætningsmedlemmerne ligger ikke bare og slænger sig på dækket - de bliver holdt til ilden.

3: Det største skib

Søren Thorst, eventchef i Aalborg Kommune: - Dar Mlodziezy er det største skib, vi har denne her gang, og alene størrelsen gør, at det er imponerende. Man kan blandt andet komme ned at se, hvordan besætningen bor og sover. Det er et åbent skib med rundture.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141