23948sdkhjf

Fragtskib grundstødt ud for Bornholm: Politi mistænker alkohol

Opdatering 12.00: Politiet meddeler her til middag, at de mistænker, at der kan være alkohol indblandet, og at det kan være årsagen til grundstødningen.

- Et enkelt besætningsmedlem er mistænkt for at have været påvirket af alkohol. Efterforskningen fortsætter med henblik på at finde frem til årsagen for grundstødningen, skriver politikredsen på Twitter

-----

Et hollandsk fragtskib på 88 meter lastet med gødning er stødt på grund natten mellem søndag og mandag 300 meter ud fra kysten ved Sorthat-Muleby ikke langt fra Rønne på Bornholm.

Der er tale om det hollandske skib ’Beaumaiden’, der var på vej med en last gødning til Tallinn i Estland fra Antwerpen i Belgien.

Årsagen til grundstødningen er indtil videre ukendt.

Det skriver Bornholm Politi på Twitter, hvor de også oplyser, at der netop nu pågår en politiafhøring for at komme nærmere årsagen til, hvorfor skibet er stødt på grund.

Politiet oplyser også, at det kommer til at tage en god rum tid, før skibet igen er frit.

- Det sidder okay godt fast, så det bliver ikke bare lige sådan slæbt fri, siger vagtchefen for Bornholm Politi til Ritzau.

Ifølge oplysningerne er alle syv besætningsmedlemmer ombord uskadte.

Der er desuden ingen meldinger om skader på selve skibet, ligesom der heller ikke skulle være nogen fare for forurening i forbindelse med grundstødningen. Desuden oplyses det, at den resterende skibstrafik i området ikke vil blive forstyrret.

- Nu tilbageholder vi skibet, indtil vi har fundet ud af, hvorfor det stødte på grund. Og så skal det nok aflastes, før det kan blive trukket fri, fortæller vagtchefen yderligere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.127