23948sdkhjf

Semco Maritime vil sætte skub i grøn vækst med nyt polsk kontor

Nyt kontor i Polen skal være med til at forløse de grønne ambitioner i Semco Maritime. 15-20 specialiserede medarbejdere skal være omdrejningspunkt for den nye polske organisation og understøtte internationale energiprojekter

Den polske by Gdynia bliver omdrejningspunkt for et nyt øget fokus på grøn vækst i ingeniør- og entreprenørvirksomheden Semco Maritime.

Formålet er at øge fokusset på de attraktive muligheder i det polske marked for vedvarende energi, som er under hastig udvikling med udsigt til en række spændende vindenergiprojekter, som ventes at øge produktionen af offshore vindenergi med 8 GW inden 2030.

Det skriver Semco Maritime i en pressemeddelelse.

- Efterspørgslen på vores kompetencer og dygtige medarbejdere med erfaring inden for vedvarende energiprojekter er støt stigende i disse år. Vi ser frem til at styrke vores udbud til kunderne med etableringen af en stærk organisation i Polen, hvor energisektoren udvikler sig med hastige skridt, siger Jacob Øbo Sørensen, Senior Vice President, Renewables, Semco Maritime.

Udvidelsen sker efter flere års tæt samarbejde med den polske partner Electro Team Partners, som kommer til at håndtere rekrutteringen og administrationen af de op til 20 nye specialuddannede medarbejdere, som skal ansættes i det nye polske kontor.

- Vi ser frem til at byde velkommen til en gruppe af de nye dygtige medarbejdere med fokus på grønne energiprojekter på det polske kontor, siger Jakob Øbo Sørensen.

Semco Maritime kom rigtig godt gennem 2020 med et overskud, der med 17 mio. kr. var 1,5 mio. kr. bedre end året før, trods en lidt lavere omsætning og udfordringerne med Corona. Virksomheden med base i Esbjerg, der er underleverandør til olie– og vindmøllebranchen, beskæftigede knap 1.500 medarbejdere i 2020.

Det nye kontor i Polen forventes etableret inden udgangen af 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.096