23948sdkhjf

Norden flytter stillinger ud af Danmark

Ansatte i Hellerup kan søge om at komme med til Cypern og Singapore på lokale vilkår

Tank- og produkttankrederiet Norden flytter nu et antal stillinger fra finansafdelingen på hovedkontoret i Hellerup til afdelinger i Cypern og Singapore.

Ifølge Shippingwatch er der tale om "lidt over 20 stillinger", som primært befinder sig i Hellerup. Også en medarbejder i USA og et par stykker i Singapore skal dog være berørte af omorganiseringen, der forventes at føre til besparelser på to mio. dollar om året. 

Norden afviser over for både Søfart og Shippingwatch at bekræfte antallet af stilinger. Rederiet skriver dog til Søfart, at udflytningen finder sted som led i strategien om at strømline organisationen for at skabe fremtidig vækst. 

I en skriftlig udtalelse karakteriserer Norden manøvren som en omorganisering, hvor "adskillige" finansielle opgaver bliver flyttet. Større teams i Cypern og Singapore skal sikre en bedre understøttelse af de kommercielle afdelinger, og så skal det skabe et arbejdsmiljø på de to lokationer med mere specialviden og bedre karrieremuligheder, fremgår det. 

- Det betyder desværre, at en række stillinger ikke vil fortsætte i deres nuværende form. Ansatte er blevet tilbudt at komme i betragtning til en lokal kontrakt på lokale vilkår i enten Singapore eller Cypern, skriver Norden og fortsætter:

- Norden har forståelse for, at det måske ikke er en attraktiv løsning for medarbejderne, og for dem, der vælger at afslutte deres ansættelse hos Norden, er vi naturligvis kede af at se dem forlade os og vil gerne sige et dybfølt tak for deres dedikation og støtte til virksomheden. 

Som Søfart tidligere har skrevet, kostede en omstrukturering i Nordens tekniske afdeling i september sidste år 11 medarbejdere jobbet. Det skete dengang som led i Nordens ambition om at eje færre skibe for i højere grad at blive operatør. 

Læs mere: Norden siger farvel til 11 medarbejdere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25