23948sdkhjf

Blue Water overtager offshore joint venture helt

Med fuldt ejerskab af Danwind Blue Water styrker Blue Water Shipping sin position indenfor installation og services til vindmølleindustrien

Efter godt halvandet år som joint venture har Blue Water Shipping nu overtaget 100 procent ejerskab af Danwind Blue Water – et selskab, der tilbyder installation af vindmøller samt en række andre relaterede serviceydelser.

Med overtagelsen skifter selskabet navn og bliver en fuld integreret del af transport- og logistikkoncernen, som går ind i det nye segment med forventning om vækst og udvikling.

Det skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

- Det fulde ejerskab giver os bedre muligheder for at fortsætte med at udvide og udvikle vores service til vindmølleindustrien, som vi indenfor logistik og transport har arbejdet med i over 25 år. Blue Water er blandt andet kendt for vores effektive løsninger, høj kvalitet og serviceniveau, og vi ser gode muligheder for at vækste yderligere indenfor området baseret på disse dyder, udtaler Thomas Bek, COO Energy, Ports & Project, Blue Water Shipping.

Wind logistics

Et af Blue Waters forretningsområder er Wind Logistics, og her er firmaet med egne ord i dag en fremtrædende leverandør af transport og logistik til det globale vindmøllemarked.

Siden 1990’erne har Esbjerg været en af de vigtigste havne for industrien – og især det europæiske marked. De seneste ti år har Blue Water udvidet aktiviteter til flere kontinenter: Asien. Australien samt Syd- og Nordamerika i takt med den øgede installation af vindmøller både onshore og offshore. Nu tilbyder Blue Water også installation og vedligehold.

- Det globale vind-marked er i fortsat vækst, og de kommende år vil der blive etableret mange nye mølleparker for at levere grøn energi til forbrugerne. Vi har et strategisk fokus på ikke kun at fastholde vores stærke position – vi har ambitioner om at vækste i markedet, og en af måderne er at udvide både vores geografiske tilstedeværelse og vores udbud af services, siger Thomas Bek.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078