23948sdkhjf

DFDS overtager transportselskab i milliardhandel

Rederiet DFDS har kort før nytår købt det irske transportselskab McBurney Transport Group i en handel til en værdi af 1,2 milliarder kroner. Det oplyser DFDS i en selskabsmeddelelse.

Købet skal styrke de transportløsninger DFDS kan tilbyde kunder i Storbritannien og Irland, lyder det i meddelelsen.

McBurney Transport Group har hovedkontor i Nordirland. Virksomheden er fokuseret på transport af køle- og tørlastvarer i trailere ved brug af vej og færge mellem Irland og Storbritannien.

Købet af McBurney Transport Group følger DFDS’ strategiske fokus på kølevare-logistik, det overlapper med eksisterende aktiviteter i regionen og giver forbindelsesmuligheder til andre dele af DFDS’ paneuropæiske transportnetværk.

Styrkelse

- Købet af McBurney Transport Group medfører en betydelig styrkelse af de løsninger, vi kan tilbyde kunder på øen Irland og i Storbritannien, særligt i forhold til den stabile fødevaresektor. Købet tilfører også væsentlig mere skala til vores eksisterende aktiviteter i regionen, siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

McBurnley vil føje 1,3 milliarder kroner i omsætning til koncernens regnskab. 

Til sammenligning lød omsætningen i DFDS' logistikafdeling på 8,6 mia. kr. i årets ni første måneder.

- Ved at blive en del af DFDS får vi adgang til nye udviklingsmuligheder. Jeg er sikker på, at den bredere markedsdækning, herunder adgang til DFDS’ omfattende transportnetværk, vil være et plus for vores mange mangeårige kunder. Jeg er også overbevist om, at vores loyale og dedikerede medarbejdere vil være trygge og tilfredse efter denne transaktion”, siger Norman McBurney, OBE, grundlægger af McBurney Transport Group.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079