23948sdkhjf

Iværksætter overtager roret i Arctic Umiaq Line

Det grønlandske rederi Arctic Umiaq Line har udpeget Jens-Jakob Sandgreen som ny direktør selskabet

Jens-Jakob Sandgreen afløser Aviâja Lyberth Lennert, der ifølge en pressemeddelelse har valgt at fokusere sin indsats i intensiveringen af Royal Arctic Lines bæredygtigheds- og kommunikationsarbejde. Det skriver sermitsiaq.ag.

Den nye direktør har ifølge bestyrelsesformand Verner Hammeken et internationalt syn, hvori også det grønlandske synspunkt kan udtrykkes samt et stærkt syn på kunderejsen og besidder således de evner, som bestyrelsen mener, der skal til for at få Arctic Umiaq Line ind i en verden med nye lufthavne og et langt større turismepotentiale, som det fremgår af meddelelsen.

Jens-Jacob Sandgreen har arbejdet som international iværksætter og konsulent for virksomheder på den grønlandske vestkyst.

- Jeg glæder mig til at skulle udforske med Arctic Umiaq Line-teamet om, hvordan vi kan kreere tiltrækningsstærke verdensprodukter med visionære erhvervsdrivende langs kysten og designe fornyede rejseoplevelser og muligheder for Grønland, siger Jens-Jacob Sandgreen i forbindelse med meddelelsen om hans tiltræden.

Arctic Umiaq Line A/S er et 100 procent ejet datterselskab af Royal Arctic Line og driver kystsejlads med skibet ‘Sarfaq Ittuk’.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141