23948sdkhjf

Mads P. Zacho stopper for atter at blive topchef i gastankrederi

Mads Peter Zacho stopper i ledelsen hos Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping, hvor han siden november 2020 har haft ansvaret for ’Industri Transition’.

...et unikt potentiale til at forme fremtiden for gasinfrastrukturindustrien og vise vejen til en virkelig bæredygtig morgendag Mads P. Zacho, CEO

I stedet vender den forhenværende topchef hos J. Lauritzen, der var CEO i fire år frem til rederiets opsplitning i 2020 i tørlast og gastank, retur til et andet stort gastankrederi.

Mads P. Zacho er netop udnævnt til CEO for rederiet Navigator Gas, der er verdens største på markedet for handysize tankskibe med flydende gas.

Navigator Gas driver i dag en flåde på 53 skibe. Rederiet blev etableret i 1997 og fusionerede sidste år med Ultragas. Det betød, at flåden voksede på en gang med 18 skibe.

I 2012 købte tog Navigator ligeledes et stort spring fremad i flådestørrelse, da rederiet købte 11 skibe fra Maersk Tankers.

Mads P. Zacho starter som CEO den 1. september 2022 og sætter sig for bordenden af ledelsesteamet, der blandt andet består af den hidtidige CEO for Ultragas Michael Schroder.

-Med stærke kunderelationer og en stor, moderne flåde har Navigator et unikt potentiale til at forme fremtiden for gasinfrastrukturindustrien og vise vejen til en virkelig bæredygtig morgendag, siger Mads P. Zacho i en meddelelse på rederiets hjemmeside.

Hovedaktionær er BW Group, der også ejer Hafnia

Navigator Gas har hovedsæde i London og har kontorer i New York, Gduynia (Polen), København samt Manila på Filippinerne. Rederiets aktier bliver handlet på børsen i New York.

Den største aktioner i Navigator Gas er BW Group med en ejerandel på 28,3 procent, fremgår det af selskabets årsrapport for 2021. BW Group er desuden moderselskab i tankskibsrederiet Hafnia.

Den næststørste ejer er Naviera Ultranav Limitada med 27,5 procent andel, det er et selskab, der er moderselskab for Ultranav.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11