23948sdkhjf

DFDS sluger konkurrent og bliver Nordeuropas største i køletransport

Købet af HSF Logistics Group med 1.800 medarbejdere og en omsætning på 2,8 milliarder kroner gør DFDS' kølelogistik til den førende udbyder i Nordeuropa.

DFDS har netop overtaget HSF Logistics Group, som er en af Europas største inden for kølelogistik til kødproducenter og andre fødevareproducenter. Det oplyser  DFDS i en fondsbørsmeddelelse her til morgen.

Købsprisen er 2,2 milliarder kroner. For det beløb får DFDS en virksomhed med en omsætning på 2,8 milliarder kroner og 1.800 medarbejdere. Dertil kommer en vognpark på omkring 700 lastbiler og 1.700 køletrailere, herunder både ejede og leasede enheder.

Købet af HSF Logistics Group følger DFDS’ Win23-strategi om at øge salget af logistikløsninger til udvalgte industrier, herunder til kølelogistikkunder. Efter overtagelsen vil omsætningen for DFDS’ Logistics Division stige til cirka otte milliarder kroner, hvoraf omkring halvdelen genereres af kølelogistik.

- Jeg er glad for købet af HSF Logistics Group. Det udvider vores service-tilbud til en bred vifte af fødevareproducenter betydeligt. Det åbner også døren for nye vækstmuligheder og tilføjer fragtmængder til vores færgeruter, siger Torben Carlsen, CEO for DFDS.

Opererer fra 22 lokationer

HSK-koncernen opererer fra 22 lokationer på tværs af Europa, herunder centrale distributions- og lagercentre i Holland, Tyskland og Danmark. Derudover er der kontorer i Kina og Marokko.

Koncernen har fire brands med HSF Logistics som et førende brand i Holland, Tyskland og Storbritannien.

N&K Spedition og Skive Køletransport er førende brands på markedet i Danmark og Skandinavien og udgør tilsammen cirka halvdelen af ​​koncernens omsætning.

Eurofresh er et brand med fokus på det tyske marked.

- Ved at blive en del af DFDS får vi adgang til nye vækstmuligheder. Det giver os mulighed for at tilbyde kunderne bredere markedsdækning og bruge vores kombinerede ekspertise til at udvikle endnu mere effektive og pålidelige løsninger, siger Martin Gade Gregersen, CEO for HSF Logistics Group.

Læs mere om: DFDS
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125