23948sdkhjf

Wallem Group-topchef: Det er afgørende, at skibe får lov til at skifte besætning

Frank Coles, som er topchef i Wallem Group, understreger alvoren i, at der er midlertidige stop for besætningsskift. Ifølge ham er det afgørende, at skibe får lov til at skifte besætning, hvis den globale handel skal fortsætte på den måde, den gør nu, skriver ShippingWatch

Det er ifølge Frank Coles, som er topchef i ship management-selskabet Wallem Group, en alvorlig situation, at skibe ikke kan foretage besætningsskift, og han mener, at skibe bør have lov til at gennemføre besætningsskift, hvis den globale handel skal fortsætte, skriver ShippingWatch.

- Den optimale løsning vil være, at søfolk har frit lejde til at rejse ind og ud af lande for at skifte besætning med fly, og at deres hjemlande er åbne for, at de kommer ind og ud, skriver han til ShippingWatch.

I artiklen opfordrer han verdens politikere og søfartsorganisationer til at se alvoren i situationen og forstå, at forsyningskæderne bliver mindre og mindre, hvis udviklingen fortsætter, som den gør nu.

Udmeldingen kommer i en tid, hvor søfarende bliver nødt til at forlænge deres ophold på skibene som følge af coronaviruspandemien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109