23948sdkhjf

Hun er ny 'maskinmester' for DI-talerør for 140 shipping- og havnevirksomheder

Danske Shipping- og Havnevirksomheder under DI har fundet sin nye sekretariatschef, Mona H. Møller, hos 'konkurrenten' Danske Maritime

Det bliver Danske Maritimes hidtidige juridiske chef, Mona H. Møller, som bliver ny sekretariatschef for 140 medlemsvirksomheder i brancheforeningen Danske Shipping- og Havnevirksomheder, DSHV.

Det oplyser DSHV i en pressemeddelelse.

Mona H. Møller, 42, er cand. jur. og kommer fra en stilling som juridisk chef i brancheorganisationen Danske Maritime.

Hun tiltræder stillingen den 2. april, hvor hun afløser Jakob Svane, som skal være direktør i Asfaltindustrien, oplyser DSVH.

- Det er et stort og interessant område af væsentlig national betydning, særligt i forhold til forsyningssikkerhed. Når Danmark er så afhængig af, at gods kan komme via havnene, så skal vi også sikre, at de virksomheder, der ligger på havnene, har ordentlige og fremtidssikrede forhold at agere under. Det ser jeg frem til at arbejde for, siger Mona H. Møller.

Skal styrke DSHV's position 

Lars Jespersen, formand for Danske Shipping- og Havnevirksomheder og CEO i SDK Shipping, glæder sig over udnævnelsen.

- DSHV har gennem de seneste år opnået en solid position med styrket indflydelse og en betydelig medlemsvækst. Vi har arbejdet målrettet og sikret en fremtrædende rolle i de mange vigtige sager, der er på agendaen for vores branche. Vi er overbevist om, at Monas som en central figur i vores organisation vil fortsætte den positive udvikling og styrke vores position yderligere, siger Lars Jespersen.

Danske Shipping og Havnevirksomheder er en medlemsforening under Dansk Industri. 

Foreningen har 140 medlemsvirksomheder, som består af private shipping- og havnevirksomheder, der driver forretning omkring og på de danske havne. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11