23948sdkhjf

Skibsmontørlærling modtager DI Vendsyssels Lærlingepris 2022

Magnus S. Lassen, der er i lære som skibsmontør hos En Tech Marine i Hirtshals, modtager prisen på DI Vendsyssels erhvervstræf

Prisen tildeles en lærling eller elev, der igennem læretiden har udmærket sig ekstraordinært fagligt og kollegialt. Det er lærestedet, der indstiller lærlingen til prisen, og ejerne Morten Lilholt og Thomas Diget hos En Tech Marine er meget stolte over, at virksomhedens først udlærte skibsmontørlærling modtager den æresfyldte pris.

Det skriver En Tech Marine i en pressemeddelelse.

En Tech Marine servicerer og reparerer motorer og turboladere i marinesektoren, offshore industrien og på kraftvarmeværker i såvel Danmark som i resten af verden. Virksomheden arbejder 24/7 – 365 dage om året. Dette stiller store krav til blandt andet fleksibiliteten hos medarbejderne - herunder lærlingene – hvor Magnus er én af to lærlinge.

- Magnus er en rigtig dygtig lærling, der har den rette indstilling til opgaverne, og han er desuden meget alsidig i sine kompetencer. Han er begavet og har styr på sine ting. Han er ydmyg, og ved hvad han kan, og han besidder samtidigt en meget vigtig kompetence, at når der er noget, han ikke kender til, så spørger han, fortæller Morten Lilholt.

- For Magnus er kunden altid i fokus, og han siger derfor heller aldrig nej til arbejde. Han kender vigtigheden i deadlines, og han går altid den ekstra meter, der er nødvendig for at få opgaven løst. Han er derfor meget vellidt hos vores kunder, udtaler Morten Lilholt.

Har masser af ansvar

Lærlingens sociale kompetencer lægges der også vægt på i forbindelse med Lærlingeprisen, og også her gør Magnus sig bemærket. Han er hjælpsom, villig og flittig. Han har ingen fravær og er aldrig syg. Sygdom ligger kun i weekenderne, vel og mærke hvis der ikke skal arbejdes, fortæller ejerne.

Prismodtageren selv er superstolt over at modtage prisen.

- Jeg får lov til at lære og har stort ansvar, hvilket for mig er det bedste. Desuden er jeg på et hold med enormt gode og dygtige kolleger, der lærer fra sig. Det er faktisk deres fortjeneste, at jeg i dag står med Lærlingeprisen i hånden, fortæller Magnus S. Lassen.

- Til samtalen til lærepladsen lovede Magnus, at han ville blive et godt catch”, husker Thomas Diget. Vi kan med stolthed sige, at han hundredprocent har levet op til udtalelsen. Magnus´ væsen og måde at agere på, gør ham til en rigtig god ven, en højt værdsat kollega og en lærling i verdensklasse, og DI Vendsyssels Lærlingepris 2022 er ham fuldt fortjent slutter Thomas Diget.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109