23948sdkhjf

Den ene af to overlevende danske sømænd fortsat på svensk sygehus

Den ene af de to overlevende sømænd fra ’Margrethe Fighter’, der kæntrede i Trelleborg Havn i onsdags, ligger fortsat til observation på Malmø Sygehus. Den tredje og savnede sømand blev ikke fundet af en undervandsrobot i weekenden.

Det lykkedes ikke i weekenden at finde den savnede sømand fra uddybningsfartøjet ’Margrethe Fighter’, der af ukendte årsager pludseligt kæntrede onsdag eftermiddag i Trelleborg Havn i Skåne med tre danske sømænd om bord.

To af sømændene blev forkomne reddet i land fra det iskolde vand og kørt på sygehus, mens sidste formodes omkommet.

En undervandsrobot blev op til weekenden indsat i arbejdet med dels at lede efter sømanden, dels at undersøge fartøjet og sikre det mod olieudslip, inden det skal bjærges.

En sømand er taget hjem

’Margrethe Fighter’ ejes af Peter Madsen Rederi, der hører til i Skanderborg.

Til Søfart oplyser rederiets direktør John Madsen, at skibet forventes bjærget tirsdag eller onsdag i denne uge, og at det hele tiden har været planen.

Han oplyser endvidere, at den ene af de to overlevende sømænd blev udskrevet fra hospitalet i Malmø i fredags og er taget hjem, mens den anden fortsat ligger på hospitalet til observation efter at have ligget i det kolde vand.

John Madsen ønsker ikke at oplyse navnene på de tre sømænd, men bekræfter over for Søfart, at der er tale om danske statsborgere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14