23948sdkhjf

Noenco klar til at tage Frederikshavn med til Norge

Noenco, blev etableret den 1. maj i år, er klar med energirådgivning til skibsfart og fiskeri, industri, energisystemer mm. Firmaet har kontor i både Skagen og Kristiansand i Norge.

Det skriver Energibyen Frederikshavn på sin hjemmeside.

Forretningen er opbygget med udgangspunkt i målsætningen om grøn omstilling, som er udstukket fra det norske Energiministerium.

Noenco vil således ind hos virksomheder, der ønsker at energioptimere, men fungerer også som katalysator for nordjyske virksomheder, der tilbyder produkter og løsninger til gennemførelse af energioptimering i Norge.

Firmaets fokus på det norske marked bunder i en forventning om et stort markedspotentiale og en stort set uudnyttet energi-tilskudsordning samt et tiltagende fokus på energioptimering i Norge.

- Vi hjælper i stedet virksomheden fra start til at opnå størst muligt udbytte af den potentielle energibesparelse, finder de rette løsninger til virksomheden og hjælper også med at indhente tilskud. Nogle projekter kan startes direkte, andre kræver identifikation med kortlægning via energiledelse, forklarer projektleder Niels Dal.

Han er maskinmester og har arbejdet i Norge gennem mere end 10 år og har derfor et stort kendskab til markedet, men også et stort netværk at trække på i forbindelse med etableringen af forretningen.

Selvom Noenco i første omgang etablerer sig på det danske og norske marked, så rækker ambitionerne ifølge Niels Dal til at dække hele Skandinavien på sigt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125