23948sdkhjf

Søfart afmønstrer for at gå på juleferie – vi er stærkt tilbage efter nytår

JUL OG NYTÅR: Vi ønsker alle vores læsere, annoncører, kilder og venner på de sociale medier en rigtig god jul og et godt nytår. Her kan du orientere dig om Søfart og højtiden.
Vi er nu nået til sidste nummer af Søfart, inden vi går på juleferie. Søfart nummer 52-1 udkommer i dag fredag den 18. december elektronisk på vores hjemmeside og skulle gerne være ude hos vores abonnenter i papirformat senest mandag den 21. december.

Hele holdet på Søfart går i år samlet på juleferie. Det vil sige, at både redaktionerne i Aarhus og København samt vores administration/bogshop/abonnementservice og annonceafdeling er lukkede fra og med fredag den 18. december kl. 12:00 til og med fredag den 1. januar 2016.

Det vil stadig være muligt at bestille bøger på vores bogshop, men bestillingerne bliver først ekspederet efter ferien.

Hvad gør du, hvis du ikke modtager Søfart nummer 52-1?

Vi er altså alle friske og veludhvilede tilbage efter juleferien mandag den 4. januar 2016. Der tager vi straks fat på produktionen af det første nummer af Søfart i det nye år, nummer 2, der udkommer elektronisk fredag den 8. januar og er ude i papirformat senest mandag den 11. januar.

Hvis der skulle være abonnenter, som ikke har modtaget Søfart nummer 52-1 senest mandag den 21. december først på eftermiddagen, bedes de ringe direkte til vores distributør, Bladkompagniet. De kan træffes på telefon 4451 7552 eller på e-mail kvalitetabo@bladkompagniet.dk.

Vi ønsker alle vores læsere, annoncører, kilder og venner på de sociale medier en rigtig god jul og et godt nytår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078