23948sdkhjf

Tidligere dansk offshore vind-CEO i spidsen for stor asiatisk satsning i Europa

Cyan Renewables, der er et nyetableret offshore vind-rederi med hovedkontor i Singapore, har udnævnt sin CEO for det europæiske marked. Det bliver ifølge en meddelelse fra selskabet danskeren Lars Christian Zøhner, der frem til december sidste år var CEO i det Esbjerg-baserede offshore vind-rederi World Marine Offshore.

Lars Christian Zøhner får ifølge Cyan Renewables således ansvar for operationen og udviklingen af Singapore-selskabets offshore vindaktiviteter i Europa fra et regionalt hovedkvarter i Danmark. Ifølge Cyan Renewables har selskabet dansk adresse på Fiskebrogade 5 i Esbjerg.

- Lars har en enestående indsigt i den vedvarende offshore energibranche og vil være med til at udvikle nye strategier og øge vores tilstedeværelse i Europa. Han har en solid erfaring med at arbejde med og drive specialiserede skibe, der servicerer havvindmølleparker, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham for at fremme Cyans fodaftryk på markedet, mens vi arbejder på at opbygge vores tilstedeværelse fra bunden, siger Cyan Renewables grundlægger og CEO Keng Lin.

Cyan Renewables blev stiftet af det ligeledes Singaporebaserede infrastruktur-investeringsselskab Seraya Partners med det erklærede mål at investere 1 mia. dollars i offshore vind-tonnage i de kommende tre år.

Ifølge selskabet skal der opbygges en flåde af installationsfartøjer, SOV’ere og kabellæggere. Lars Christian Zøhner har samlet mere end 20 års erfaring fra den maritime branche, bl.a. også fra Esvagt og Clarksons Platou.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.235