23948sdkhjf

Semco Maritime får via konsortium stor kontrakt på opbygning af offshore vind i Asien

Hai Long Offshore Wind Project har tildelt en EPC-kontrakt (Engineering, Procurement, Construction) til et konsortium bestående af Semco Maritime og PTSC M&C på de to offshore substations til Hai Long 2- og Hai Long 3-vindmølleparkerne efter udnævnelsen af konsortiet som foretrukken leverandør i oktober 2021.

Vores indledende samarbejde med de involverede parter på Hai Long Offshore Wind Project har været en sand fornøjelse, og vi er glade for, at kontrakten nu er blevet underskrevet, så vi kan tage de næste skridt på vejen med vores konsortiepartner PTSC M&C og underleverandørerne Frank Holm, Vice President Renewables, Semco Maritime

Hai Long Offshore Wind Project vil bidrage til at realisere den taiwanesiske regerings målsætning om at have installeret 5,5 GW offshore vindkapacitet for at sikre Taiwan en førende position inden for offshore vind i det østlige Asien. Projektet udgøres af Hai Long 2- og Hai Long 3-vindmølleparkerne i Taiwanstrædet omkring 28 sømil fra kysten og udvikles i fællesskab af Northland Power Inc., Yushan Energy Pte. Ltd. og Mitsui & Co., Ltd. med en samlet kapacitet på 1.044 MW.

Efter at være blevet udnævnt til foretrukken leverandør sidst i 2021 iværksætter konsortiet, der ledes af Semco Maritime sammen med PTSC M&C og med støtte fra den primære underleverandør ISC Consulting Engineers, selve udførelsen af projektet ved at indtræde i EPCkontrakten med Hai Long Offshore Wind Project.

Produktion i Vietnam

I forlængelse af indgåelsen af EPC-kontrakten vil konsortiet udføre detaljeret design, indkøb, fremstilling og idriftsættelse af de to offshore substations inklusiv jackets, der vil blive fremstillet på PTSC M&C’s værft i Vungtau City i det sydlige Vietnam. Projektets offshore-installation ventes gennemført i 2024 med endelig idriftsættelse i 2026.

- Vores indledende samarbejde med de involverede parter på Hai Long Offshore Wind Project har været en sand fornøjelse, og vi er glade for, at kontrakten nu er blevet underskrevet, så vi kan tage de næste skridt på vejen med vores konsortiepartner PTSC M&C og underleverandørerne, siger Vice President Renewables, Semco Maritime, Frank Holm.

- I PTSC M&C er vi stolte og beærede over at være en del af konsortiet bag Hai Long-projektet. Projektet er en vigtig milepæl og et strategisk gennembrud for PTSC M&C inden for vedvarende energi. Jeg selv og alle PTSC M&C-medarbejdere vil gøre vores yderste for at sikre projektets succes, siger Mr. Dong Xuan Thang, Managing Director, PTSC M&C.

Felipe Montero, Project Director, Hai Long, siger:

- Som foretrukne leverandører til vores offshore substations har Semco Maritime og PTSC M&C bevist, at de er de bedst tænkelige partnere, når der skal leveres på en utroligt vigtig del af vores Hai Long-projekter, og vi er glade for at have indgået EPC-kontrakten med dem, så vi kan fortsætte fremdriften og nå de næste milepæle.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Danske Havne: Man skal tænke sig godt om, hvis man vil have statslig indblanding i havnenes økonomi
Esbjerg får ny havnekran på kun tre uger
Bunkringstid for ny norsk brintfærge: En måned
CO2-projekt viser vej mod vigtig brik i klimamål
Flere røde lamper lyste: Rapport advarede om Hanstholm-scenarie for fire år siden
Topdirektør i Bladt Industries er afskediget
Andre Nordiske Medier
Metal Supply DK
Transportmagasinet
Jern & Maskinindustrien
Motor-magasinet
Leder IDAG
Kommunefokus

Send til en kollega

0.187