23948sdkhjf

Mærsk-talent tager pris som årets Rising Star

Årets unge talenter med potentiale til at blive næste generation af CFO’er er kåret, og blandt årets tre vindere er Maja Schou-Jensen, Head of Corporate Financial Planning & Analysis hos Maersk. 

Maja Schou-Jensen, Head of Corporate Financial Planning & Analysis hos Maersk har netop hentet en pris hjem, der placerer hende som én, branchen skal holde et vågent øje med de næste år.

Hun har fået PwCs pris Rising Star 2022, som kårer talenter med potentiale til at blive næste generation af CFOs i erhvervslivet. 

Maja er 35 år og blev uddannet som cand.polit. fra Københavns Universitet i 2013. Allerede i 2011 fik Maja job i Maersks finansafdeling, hvor hun arbejdede med likviditetsstyring og funding-aktiviteter. Herefter var hun i en årrække ansat i Maersks Investor Relation-afdeling, indtil hun i 2021 blev udnævnt til Head of Corporate Financial Planning & Analysis (FP&A), hvor hun har ansvaret for Maersks budgetter, forecasting samt Corporate Performance Management.

- I sin rolle i FP&A har Maja på kun seks måneder formået at ændre Maersks forecasting-proces, således at den er mere agil og mindre ressourcetung. Det er sket ved at ændre på en meget detaljeret bottom-up forecast til en mere high-level forecast med fokus på risici og muligheder, hedder det i begrundelsen fra juryen.

Dette års priser blev uddelt af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm den 2. juni kl. CFO’ens Agenda 2022 hos PwC i Hellerup.

Ud over Maja Schou-Jensen fra Maersk kåres også Jakob Brasted, WS Audiology, og Martin Kjær Hansen, ISS, som Årets Rising Stars 2022. Prisen som Årets CFO 2022 gik til Anders Hagh, CFO for Salling Group.

Fakta:

Den uafhængige jury for Årets Rising Stars:

  • Hans Carstensen, CFO, Egmont
  • Mette Ingeman Pedersen, CFO, Saxo Bank
  • Søren Westh Lonning, CFO, Danish Endurance
  • Søren Kristiansen, CEO, Dades
  • Mikael Frederiksen, Partner, Zeuthen Storm
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156