23948sdkhjf

HMF flytter produktionen efter voldsom brand: Alle støtter op

Den aarhusianske kranproducent HMF, hvis produktion i Galten blev ramt af brand tirsdag eftermiddag, satser på at være klar med fuld produktion i slutningen af næste uge.

Der har været heftig aktivitet hos HMF i løbet af dagen. Dele af produktionen er ved at blive flyttet, og virksomheden prøver at få overblik over, hvordan den produktion, som foregik i Galten, kan udføres i hovedkvarteret i Højbjerg eller andre steder.

- Virksomheden har et ambitiøst mål om at lave et nyt setup inden udgangen af næste uge, og hele organisationen støtter op omkring dette, skriver HMF i en pressemeddelelse.

Adm. direktør Jens Seehusen ser forholdvist optimistisk på mulighederne:

- Branden har selvfølgelig givet os nogle udfordringer, men heldigvis har vi et stærkt netværk af partnere og underleverandører. Hertil har vi mulighed for at flytte noget af produktionen fra Galten over til vores andre produktionshaller, så derfor er jeg optimistisk i forhold til produktion og levering af de delkomponenter, som vi producerede i den nu nedbrændte bygning, siger han.

Virksomheden oplyser, at det udelukkende er produktionsbygningen i Galten, som er berørt af branden. De andre bygninger står uberørte. Det gælder opbygningsværkstedet, serviceværkstedet og kontorbygningerne.

Stolt af medarbejderne

Jens Seehusen var til stede under branden i går. Han siger:

- Jeg vil gerne understrege, hvor stolt jeg er af de medarbejdere, som var til stede. Alle fulgte vores sikkerhedsprocedurer og blev reddet ud i sikkerhed, hvilket også betyder, at ingen mennesker kom til skade under branden. En stor ros til alle, som var til stede og involveret i Galten. Hertil også en stor tak til brandvæsenets, beredskabsstyrelsens og politiets massive indsats.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172