23948sdkhjf

Forsvarsministeren ser behov for at beskytte skibe mod piratangreb i Guineabugten

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil undersøge muligheder for at styrke den danske indsats mod pirateri i Guineabugten, efter det seneste angreb på et af rederiet Torms skibe, skriver Shippingwatch

Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil undersøge muligheder for at styrke den danske indsats mod pirateri i Guineabugten, efter det seneste angreb på et af rederiet Torms skibe. Det skriver Shippingwatch.

Ifølge Trine Bramsen er antallet af piratangreb på eksempelvis danske skibe i Guineabugten ud for Afrikas vestkyst "dybt bekymrende".

Ifølge Shippingwatch vil Trine Bramsen nu undersøge, hvordan den danske indsats kan styrkes og ogs¨se på, hvilke øvrige tiltag, der kan laves. Indsatsen skal også ske i internationalt samarbejde, fremgår det af Shippingwatch' artikel.

- Vi ved, at der er behov for handling. Derfor har jeg også igangsat et arbejde, hvor vi kigger på, hvordan vi kan styrke Forsvarets igangværende indsats – og på, hvilke andre tiltag vi kan lave, siger Trine Bramsen til Shippingwatch.

På Twitter skriver Anne Steffensen, adm. direktør for Danske Rederier, en opbakning til Trine Bramsens udmelding: "Det er lige hvad vi har brug for. Stærk og klar melding fra Trine Bramsen om beskyttelse af handelsskibe i Guineabugten."

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126