23948sdkhjf

Beskæftigelsesministeren afventer: Muligt behov for mere generelle tiltag for at undgå gasudslip

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) afventer en rapport med anbefalinger og vurderinger af udslippet på Tyra-feltet i foråret, skriver Shippingwatch

Ifølge Shippingwatch afventer beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard en rapport fra Havarikommissionen for Offshore Olie og Gas-aktiviteter, der undersøger udslippet på Tyra-feltet i foråret. I rapporten skal der eksempelvis være anbefalinger til, hvordan lignende uheld kan forhindres fremover.

Det ifølge operatøren Total "yderst usædvanlige" udslip skete 27. maj. Da der blev boret hul i et af platformens ben, opstod lækket, selvom Tyra-platformen er en 'kulbrintefri arbejdszone' (fri for olie og gas, red.)

-Når jeg får deres rapport og anbefalinger, vil jeg bede Arbejdstilsynet om at overveje, hvilke tiltag anbefalingerne evt. giver anledning til," skriver Peter Hummelgaard i en mail til Energiwatch og Shippingwatch.

Peter Hummelgaard siger ifølge Shippingwatch, at han afventer og ser, om der er behov for mere generelle tiltag for at undgå lignende gasudslip.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093