23948sdkhjf

Rønne Havn ansætter ny CCO og jagter endnu et medlem til ledelsen

Arbejdet vokser på havnen i Rønne, og organisationen må følge med

Rønne Havn udvider ledelsen med en chief commercial officer (CCO).

Den nye mand i stolen hedder Jeppe La Cour, og han er hentet internt i havnens organsiation.

Det oplyser havnen i en pressemeddelelse.

Ansættelsen af den nye CCO sker, fordi havnen ønsker at øge de kommercielle muligheder inden for områderne Færger, Bulk samt Krydstogt, Offshore og udlejning af arealer og bygninger.

Jeppe la Cour har været en del af Rønne Havn A/S siden 2019, hvor han har været ansvarlig for udviklingen af Offshore afdelingen og projekterne indenfor havvind.

- Jeg ser frem til at tage en udvidet rolle i den fremtidige strategiske og ledelsesmæssige udvikling af havnen. I lyset af den stigende aktivitet på havnen er et godt og tæt samarbejde i afdelingerne og på tværs af organisationen helt afgørende. Jeg ser med forventning frem til også at intensivere samarbejdet i dagligdagen med mine dygtige kollegaer på tværs af forretningsområderne i den kommercielle afdeling, siger Jeppe la Cour.

På jagt efter en COO

Og der er endnu en ledig i stilling i den opgraderede ledelse i Rønne Havn.

Aktuelt leder man efter en ny COO (chief operating officer), der har det drifts- og vedligeholdelsesmæssige ansvar for havnen. 

Lige nu varetages jobbet som COO af Jørn Nygaard. Han skal - når COO-stillingen er besat - fortsætte i en ny stilling som projektchef med ansvar for alle havnens større infrastruktur- og byggeprojekter.

Rønne Havn A/S har netop igangsat en større fremtidssikring af havnen, der over de næste knap to år skal styrke havnens position som Bornholms primære forsyningshavn og Østersøens centrum for grøn energi, fortæller Lars Nordahl, der er CEO i Rønne Havn. 

- Det er vigtigt for Rønne Havn, at vi løbende fastholder og udvikler havnens position, og hele tiden sikrer at den organisatoriske og ledelsesmæssige praksis også kan understøtte den udvikling. Vi står over for endnu en massiv vækstperiode, hvor der skal være en stærk forretningsmæssig og kommerciel tilgang, fokus på sikker drift og kapacitetsstyring samt på havnens strategiske infrastrukturudviklings- og byggeprojekter, siger Lars Nordahl, CEO på Rønne Havn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125