23948sdkhjf

Lærling hos MAN modtager Roblon Fondens Uddannelsespris

Jack N. Nikkelsen blev noget overrasket, da han fik oplyst, at EUC Nord - hvor han i læretiden som skibsmontør har haft alle sine skoleophold - havde indstillet ham, og at juryen i Roblon Fonden havde valgt ham som én af i alt fire studerende til at modtage prisen.

Uddannelsesprisen er stiftet af Roblon Fonden, og uddeles for første gang i 2020. Udover æren hædres prismodtageren med 25.000 kr.

Prisen hædrer studerende i Vendsyssel, der har udmærket sig enten i form af iværksætteri og entreprenørskab eller fagligt. Jack N. Nikkelsen har udmærket sig på sine faglige kompetencer, hvor han hen over sin læretid har rykket på læringskurven i en sådan grad, at han hele vejen rundt i virksomheden har gjort sig bemærket.

– Jack udviklede sig rigtigt hurtigt og blev en af dem, som projektlederne tit efterspurgte til jobs både herhjemme og på rejsejobs. Udover at Jack er dygtig, så er han også den, som tager sig af sine kollegaer blandt andet som lærlingeformand. Vi her hos MAN Energy Solutions er meget stolte over, at han har modtaget denne pris, som sætter en stor streg under Jacks flotte udvikling og engagement”, fortæller lærlingeansvarlig ved MAN Energy Solutions John Ditlev.

I februar står Jack som nyudlært skibsmontør, og han har gjort sig nogle tanker om både fremtid, og hvad prisen kan bruges til.

– Mit største ønske er at kunne fortsætte som svend hos MAN Energy Solutions, som er en fantastisk arbejdsplads, og at kunne skrive Roblons Uddannelsespris på cv´et, er jeg vildt stolt over, fortæller Jack N. Nikkelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11