23948sdkhjf

Første kvartal bringer Hafnia tæt på en milliard dollars på 12 måneder

Hafnia havde en lovende start på 2023, hvor raterne gennem årets første kvartal forblev på et højt niveau. Det fremgår af en meddelelse fra Oslo Børs i forbindelse med rederiets offentliggørelse af regnskabet for første kvartal af 2023.

Når jeg ser fremad, er jeg fortsat overbevist om, at udnyttelsen af vores moderne produkttankflåde vil forblive stærk efter stigende olieefterspørgsel og begrænset flådevækst. Andet kvartal har allerede vist sig at være et stærkt kvartal, og det momentum ser vi frem til at bygge videre på Mikael Skov, CEO i Hafnia

- Jeg er stolt over at annoncere, at Hafnia har leveret endnu et kvartal med solid indtjening. I årets første kvartal opnåede vi en profit på 256,6 mio. dollars. Det er Hafnias bedste første kvartal nogensinde. Resultatet får samtidigt vores indtjening gennem de seneste 12 måneder til at ligge tæt på 1 mia. dollars, lyder det fra Hafinas CEO Mikael Skov i meddelelsen.

Han oplyser desuden, at Hafnia har stor gavn af høj spotmarkedseksponering med sin diversificerede, moderne flåde på 124 skibe.

Fortsat fremad

Aktuelt, medium maj 2023, er Hafnias flåde i andet kvartal dækket ind i 65 pct. af optjeningsdagene med et gennemsnit af 34.378 dollars per dag - og foreløbigt 31 pct. er dækket til gennemsnitligt 31.330 dollars per dag i resten af 2023.

- Når jeg ser fremad, er jeg fortsat overbevist om, at udnyttelsen af vores moderne produkttankflåde vil forblive stærk efter stigende olieefterspørgsel og begrænset flådevækst. Andet kvartal har allerede vist sig at være et stærkt kvartal, og det momentum ser vi frem til at bygge videre på, lyder det endvidere fra Mikael Skov.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094