23948sdkhjf

Havnens folk har besøgt stedet i 70 år - martime genstande er en del af udsmykningen

Restaurant Sydvesten samler det arbejdede havnefolk i dets maritime rammer. Modelskibe, skibsbøger og dykkerklokker skaber et autentisk udtryk
Restauranten har haft til huse på Esbjerg Havn siden midten af 1900-tallet. Sultne søfolk har lige siden fået stillet både sult og tørst, når de er trådt over dørtærsklen til den karakteristiske restaurant.

I starten var det særligt fiskere, men havnens udviklingen har naturligt gjort, at offshore-folket i stigende grad har indtaget Restaurant Syd...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125