23948sdkhjf

Globale event- og marketingvirksomhed går ind som ny partner i Danish Maritime Fair

Den maritime messe Danish Maritime Fair får tilført nye kræfter til styregruppen.

Messedirektør René Wittendorff har nemlig indgået et nyt partnerskab med den globale konference-, event- og marketingvirksomhed MCI.

- Vi supplerer hinanden rigtig fint. De er jo eksperter i konferencer, og i det hele taget har de megen international erfaring i at køre store internationale arrangementer, siger René Wittendorff.

Per Ankær, direktør i MCI Copenhagen siger:

- Vi ser frem til at udvide samarbejdet med Danish Maritime Fair. Næste DMF afholdes den 14. – 15. maj 2024. Der vil blive lavet et nyt stort konferenceprogram inden for det maritime felt og det vil supplere udstillingen rigtig godt og tiltrække mange besøgende.

I gang i 10 år

Det nye partnerskab kommer knapt et halvt år efter seneste udgave af Danish Maritime Fair løb af stablen. Her blev messen afholdt som en del af konferencen World Maritime Technology Conference.

- I år var det en speciel udgave af DMF, hvor udstillerdelen var meget lille i forhold til normalt, og hvor konferencedelen fyldte næsten det hele. Næste gang er den 14. - 15. maj 2024, hvor vi har 10-års jubilæum, og er tilbage med et arrangement, der bliver langt større på udstillerdelen, lyder det fra René Wittendorff.

Danish Maritime Fair afholdes hvert andet år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094