23948sdkhjf

Udbrændt bilskib er sunket i Atlanterhavet

Det lykkedes ikke bjærgningsmandskab og bjærgningsfartøjer at få det udbrændte bilskib ‘Felicity Ace’ bugseret i sikker havn

Den 16. februar udbrød der brand i lasten af luksusbiler ombord på bilskibet ‘Felicity Ace’. Besætningen på 22 søfolk forlod hurtigt det brændende skib, da det stod klart, at den ikke selv kunne slukke branden.

I dag har rederiet bag skibet MOL bekræftet, at skibet er sunket 220 sømil fra Azorerne med henvisning til bjærgningsmandskab på plads ved vraget. Det skriver gCaptain

Læs også: Bil-fragter i brand driver rundt i Atlanten fyldt med Porscher

‘Felicity Ace’ havde angiveligt omkring 4.000 køretøjer i lasten - inklusive nogle luksusmærker som Porsche, Bentley og Lamborghini samt VW og Audi. Værdien af ​​lasten er blevet anslået til at være over 400 millioner dollars. En række af køretøjerne har også haft elmotor med lithium-ion-batterier, der er umulige at slukke en brand i med almindelige midler.

Læs også: Lithium-ion-batterier i vejen for slukning af skibsbrand

I sidste uge blev et bjærgningshold sendt ombord fra en helikopter, og der blev fastgjort slæbeliner til skibet og de slæbebåde, der skulle sørge for transporten til i første omgang Azorerne.

Læs også: Bjærgningsfartøjer sendt til brændende bilskib i Atlanten

MOL meddelte den 25. februar ‘​Felicity Ace’ forblev stabil, og røg ikke længere var synlig. Men efterfølgende er skibet krænget mod styrbord og nu sunket.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11