23948sdkhjf

Bil-fragter i brand driver rundt i Atlanten fyldt med Porscher

Det 200 meter lange bil-fragter ‘Felicity Ace’ driver for øjeblikket rundt Atlanterhavet, efter besætningen forleden forlod skibet, efter der var brudt brand ud i lasten af Porsche-biler og VW’ere. Det skriver blandt andet CNN.

‘Felicity Ace’ var på vej fra Emden i Tyskland til Davisville på Rhode Island i USA, da branden brød ud onsdag. Ilden spredte sig så hurtigt, at besætningen på 22 mand besluttede at forlade skibet. Besætningen er efterfølgende bjerget af den portugisiske flåde.

Læs også: Redningsaktion indstillet efter brand i Stillehavet - fem døde

Skibet befinder sig nu ca 90 sømil sydvest for øgruppen Azorerne.

'Felicity Ace' anvendes regelmæssigt af bilproducenten Volkswagen, der oplyser, at der befinder sig i alt 3965 nye biler ombord på skibet, hvoraf omkring 189 er Bentleyer, 1100 Porsche og et antal Lamborghinier. De resterende biler er fra Audi og Volkswagen og der findes også elbiler, der med deres lithium-ion batterier er nærmest umulige slukke en brand i til søs.

Bilproducenten Porsche bekræfter over for CNN, at en last af deres biler er ombord på ‘Felicity Ace’. Skibet er indregistreret i Panama og sejler for det japanske rederi MOL. ‘Felicity Ace’ har i øjeblikket følgeskab af et portugisisk flådefartøj, mens rederiet planlægger, hvordan det brændende skib kan bugseres i havn.

Kommenter artiklen (9)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109