23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danskproducerede ventiler baner vejen for bygning af dual-fuel skibe med nye certificeringer

Pressemeddelelse, Lyngby 14.5.2024   Pres-Vac Engineering har opnået branchens højeste certificering af ventiler til methanoltanke. Dermed får værfter og skibsejere større fleksibilitet og sikkerhed i overgangen til dual-fuel fartøjer. Ventiler, der er væsentlige for sikkerheden og effektiviteten af methanoltanksystemer, er nu certificeret under IMO 1621-standarden blandt andre strenge reguleringskrav.

De nycertificerede ventiler muliggør større fleksibilitet i skibsdesign, da de kan anvendes med udluftningsrør på op til 128 meter for DN 65-størrelse, med mulighed for endnu længere rør. Denne udvikling giver skibsbyggere og ejere unikke muligheder for at skabe mere effektive og overensstemmende dual-fuel systemer.

De højest certificerede methanolventiler på markedet

Sofia Alexandra Grave, der er forsknings- og udviklingschef hos Pres-Vac, siger:  "Disse certificeringer betyder, at Pres-Vac nu lever op til de strengeste krav til sikkerhed og miljø – og på flere områder er vi de eneste i verden, som lever op til dem."

Ventilerne, herunder PV-ECO og PV-VOC-modellerne, integrerer avancerede teknologiske funktioner som forbedret flowkontrol samt minimeret støj og gasudledning. Disse mekaniske ventiler fungerer uden elektroniske kontrolsystemer, hvilket tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til deres funktionalitet.

Støtter overgangen til dual-fuel

"Vores produkter overholder ikke blot, men overstiger også eksisterende reguleringer. Det hjælper skibsejere med overgangen til grønnere teknologier og hjælper branchen med at opfylde strenge miljøstandarder – også dem der kommer i fremtiden," fortæller Harshith Venkatramana, forsknings- og udviklingsingeniør hos Pres-Vac.

Pres-Vacs ventiler designet til dual-fuel skibe under IMO 1621-standard, ISO 15364:2021, ISO 16852:2016 og IMO MSC Circ. 677. De opdaterede certificeringer tillader nu, at disse ventiler at blive brugt på længere rør, op til 128 meter for DN 65.

For yderligere information, kontakt venligst:

Head of Global Marketing
Pernille Stendevad
Mobil: +45 2365 3644
Telefon: +45 4817 4055
Lundtoftegaardsvej 25
2800 Kgs. Lyngby

LÆS MERE

 

Om Pres-Vac Engineering

Pres-Vac Engineering en dansk virksomhed ejet af G&O Maritime Group. Pres-Vac er verdens førende leverandør inden for avancerede højtryksventiler til skibsindustrien. Omkring halvdelen af alle tankskibe benytter udstyr fra Pres-Vac. 

G&O Maritime Group
Solvang 22
3450 Allerød
Allerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16314897
P nummer: 1001077692

Kontaktperson

PS
Pernille Stendevad
psten@g-o.dk

Send til en kollega

0.047