23948sdkhjf

Havnenes direktør ny forkvinde for TØF

Tine Kirk Pedersen, der er direktør i brancheforeningen Danske Havne, er nu blevet udnævnt som ny forkvinde for Transportøkonomisk Forening (TØF). Det skete efter en enstemmig vedtagelse under foreningens generalforsamling den 26. maj, der blev afholdt virtuelt.

- Jeg har gennem mange år deltaget i TØF’s arrangementer, så det er lidt stort for mig, at jeg nu bliver formand. Det er ærefuldt, og jeg glæder mig, siger Tine Kirk Pedersen i en pressemeddelelse.

Som ny forkvinde forudser Tine Kirk Pedersen, at TØF går en spændende fremtid i møde, og hun ser frem til at føre en masse nye tiltag ud i livet i forlængelse af drøftelserne på et strategiseminar i foreningen. 

- Vores forening skal lave vedkommende arrangementer med kant, og vi vil samtidig gerne favne bredt. Lige fra de lidt nørdede økonomarrangementer til større debatter med centrale politikere. Jeg vil også gerne involvere medlemmerne og høre, hvilke arrangementer, de kunne tænke sig. Så der er nok at tage fat på, og jeg håber, at vi igen finder stor glæde ved at mødes i TØF’s faglige netværk, når coronaepidemien er lidt på afstand, siger hun i pressemeddelelsen. 

I TØF tager Tine Kirk Pedersen over efter Anders Huldahl. Han træder nu ud af bestyrelsen efter otte år, hvoraf de sidste tre år har været som formand. 

- Det har været en fornøjelse være at med til at arrangere møder og konferencer, store som små, hvor transportfolk mødes, netværker og sammen bliver klogere på transport og økonomi – dét er jeg stolt over at have været en aktiv del af. For transportøkonomi udgør en stor del af fundamentet for vores vækst og velfærd, siger Anders Hundahl i pressemeddelelsen. 

Læs også: Godsmængden falder i danske havne

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063