23948sdkhjf

DSV trækker 2020-forventninger tilbage

Februar-overskud endte 150 mio. kroner under forventningen, og nu rammer krisen globalt

Udbruddet af corona-virus får nu DSV Panalpina til at trække sine forventninger til selskabets 2020-resultat tilbage. 

I en meddelelse til selskabets investorer fremgår det, at hvor resultatet i januar lå på linje med det forventede, endte resultatet i februar 150 mio. kroner lavere end forventet. 

DSV skriver, at forsyningskæder og det globale marked for transport og logistik er stærkt negativt påvirkede af corona-udbruddet. Hvor det i løbet af februar hovedsageligt handlede om transporter til og fra Kina, handler det nu om efterspørgslen over hele verden, skriver DSV, som derfor forventer "en negativ påvirkning af den finansielle præstation" over de kommende måneder. 

- Grundet de hurtige udviklinger dag for dag i mange markeder er vi i øjeblikket ikke i stand til nøjagtigt at vurdere størrelsen af denne kortsigtede påvirkning, skriver DSV.

Logistikselskabet oplyser desuden, at programmet med aktietilbagekøb for seks mia. kroner, der skulle finde sted fra 7. februar til 30. juli i år, er sat på hold for at bibeholde en stærk finansiel position. 

- Som del af kritisk infrastruktur vil vi gøre vores ypperste for at understøtte vores kunder og holde forsyningskæderne åbne, skriver DSV. 

Læs også: DSV: Corona-udbrud udfordrer skibsfarten mest

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205