23948sdkhjf

Ny chef i A. Henriksen Shipping

A. Henriksen Shipping A/S, der har hovedkontor i Hundested, har fået en ny mand ind på en af firmaets topposter.

Manden er Allan Lauritzen, der fornyelig er ansat som Chief Operations Officer. Allan Lauritzen er netop gået i land efter en periode som skibsfører hos Herning Shipping A/S. Før da var han i ca. 4 år havnechef for Guldborgsund Havne og har gennem årene endvidere haft en række ledende stillinger hos flere danske rederier.

Han skal i sin nye rolle varetage den tekniske og operationelle drift af terminalerne i Hundested og Frederiksværk, hvor firmaet udfører stevedoring m.v. på i alt op mod 700 skibe årligt.

Administrerende direktør Teddy Folmer udtaler:

- Vi har fået ekstra travlt indenfor flere af vore forretningsområder, og det er helt essentielt, at vi har de rette folk med de rette kompetencer, således at vi er i stand til at opretholde det høje serviceniveau og den effektivitet, vi er kendt for. Derfor er et tiltag som ansættelse af Allan af største betydning.

Som øverst ansvarlige for den tekniske og operationelle drift bliver den væsentligste opgave for den nye COO at tilsikre en videreudvikling af den positive kurs firmaet er inde på vedrørende håndtering af gods og skibe på begge terminaler, forlyder det i en pressemeddelelse.

Helt aktuelt ligger der en betydelig opgave i at stå for en effektiv og sikker afvikling af et større projekt, som indebærer losning af 40-45 skibe, som gennem et lille års tid anløber Frederiksværk med næsten 500 broelementer á ca. 100 TS til den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord - et projekt som A. Henriksen Shipping A/S er lykkedes med at få i hus, bl.a. fordi man sidste år anskaffede sig den største mobile havnekran på Sjælland, en Liebherr LHM 550 med en løftekapacitet på 144 TS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156