23948sdkhjf

18 produkttankskibe mindre i Norient Product Pool

Amerikanske Diamond S Shipping trækker sine 33 produkttankere hjem. 18 af dem fra Nordens tankpool, Norient Production Pool, og resten fra Scorpio Tankers pool. Det skriver ShippingWatch.

Ifølge Søren Huscher, CEO i Norient Product Pool, er to skibe leveret tilbage til Diamond S Shipping. De resterende vil blive returneret senest i januar 2018. 

Der er i dag over 100 Nordens pool. Rederiet har lagt flere skibe i pool-samarbejdet og der er aftaler om flere leveringer. 

- Da vi indledte samarbejdet med Diamond S for to år siden, havde vi omkring 85 skibe, og i dag ligger vi på 102 skibe, så det er med rolig hånd, vi går det her i møde. Vi ved, vi har kapaciteten til at komme tilbage med over 100 skibe, og at vi har evnen til at samarbejde med en ekstern partner. Derfor vil vi også være klar til at tage nye ind, men det bliver i så fald en partner med en fornuftig størrelse, så vi har en balance med Norden og Interorient som de store i poolen, siger Søren Huscher til ShippingWatch. 

Diamond S ejer ifølge TradeWinds 33 MR produkttankere og 12 suexmax’ere. Flådens samlede værdi overskrider 1,1 mia. dollars (6,9 mia. kroner).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.198