23948sdkhjf

Vattenfall og Ziton underskriver rammeaftale

Det danske rederi bliver en vigtig samarbejdspartner, når der fremover skal skiftes større komponenter på vindmøllerne i Vattenfalls havvindmølleparker
Vattenfall og Ziton betragter den treårige rammeaftale som et vigtigt skridt mod at minimere udgifterne i driften af havvindmølleparker, lyder det i en pressemeddelelsen fra Ziton.

- Ved at indgå denne rammeaftale med Ziton vil det være muligt for os at udvikle et langsigtet samarbejde. Aftalen vil medføre en mere lean og effektiv tilgang til vores offshore arbejde, da det giver mulighed for, at vi kan genbruge viden og processer på tværs af vores havvindmølleparker. På sigt vil det gøre Vattenfall en bedre og mere effektiv operatør, siger Magnus Jansson, Project Manager hos Vattenfall Wind Power

Skærer omkostningerne
Service og vedligehold (O&M) spiller en afgørende rolle i offshore vindindustrien, og partnerskabet mellem de to selskaber vil kunne minimere driftsomkostninger, forklarer direktør for Ziton Thorsten Jalk:

- Vi har mange års erfaring i alle aspekter af planlægning og udførelse af service eller skift af større komponenter. At være dedikeret til O&M gør at vi har optimeret brugen af vores jack-up fartøjer, og kombineret med denne rammeaftale vil Ziton kunne bidrage til at sænke omkostningerne ved driften af havmølleparker.

Som en af Europas største producenter af elektricitet er omkostninger et væsentligt fokuspunkt for Vattenfall, uddyber Magnus Jansson:

- Med rammeaftalen kan vi sikre, at vi kan vedligeholde og drive vores havvindmøller så effektivt som muligt og dermed fortsætte med at levere vedvarende energi til en konkurrencedygtig pris.

Kilde: Ziton
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.156