23948sdkhjf

Tørlastskib fra Clipper blev alvorligt skadet efter kollision

Et tørlastskib fra Clipper Group har fået flere store skader, efter at det kolliderede med det græske skib ’Levante’ fra rederiet Newport SA ud for den tyrkiske kyst i fredags.

Det skriver Tradewinds.

Heldigvis var der ingen personskade på nogle af de to skibes besætninger ombord, men særligt Clipper-skibet har lidt betydelig skade. Der er blevet rapporteret strukturelle skader på en ballasttank og på et lastrum, ligesom forenden af skibet skulle være under vand.

Efterfølgende har Clipper Group udsendt en officiel bekræftelse i kølvandet på kollisionen, hvori de skriver, at skibet på nuværende er i ’stabil stand’, ligesom der ikke er fare for forurening eller anden udslip.

Rederiet skriver også, at de nu samarbejder tæt med de lokale myndigheder, for at finde frem til årsagen til kollisionen.

Tørlastskibet, der hedder Clipper Como, var på vej fra Marokko til Tyrkiet med fosfat, mens det andet skib var på vej fra Rusland til Egypten med en last hvede.

De tyrkiske myndigheder melder om, at en undersøgelse er igangsat, for at finde årsagen til kollisionen, og for at finde ud af, om et af rederierne kan pålægges et ansvar.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125