23948sdkhjf

Næstved Havns næste direktør er fundet

Efter at direktøren for Næstved Havn igennem 15 år blev fyret i 2019, er en afløser nu fundet. 

Der er tale om Flemming Bach, der igennem de seneste ti år har været direktør i Guldborgsund Forsyning, skriver Energy Supply

I Næstved Havn er den altoverskyggende opgave for den nye direktør, at den gamle erhvervshavn skal flyttes ud af byen. Økonomiudvalget i Næstved indstillede sidste år til, at der bliver opført en ny havn af omtrent samme størrelse som den nuværende for enden af kanalen, der fører ind til den nuværende havn i midten af byen.

- Det er jo hyggeligt, at skibene i dag kommer helt ind i byen med materialer, men udfordringen er, at det hele skal køres væk med lastbiler. Den tunge trafik vil vi gerne undgå midt inde i Næstved by, og det gør vi kun ved at flytte havnen længere ud, har Næstveds borgmester Carsten Rasmussen (S) tidligere sagt til TV2 Øst.

Flemming Bach fratræder stillingen som direktør pr. 29. februar. I Guldborgsund Forsyning giver bestyrelsesformand Ole Bronné Sørensen den afgående direktør flotte ord med på vejen. 

- Han har siden været en væsentlig drivkraft i en transformation af selskabet fra at være blandt de svageste i hele kongeriget til at være et absolut frontselskab, både når det gælder effektivitet og pris. Og vi ønsker vores afgående direktør held og lykke i sit nye job, siger Ole Bronné Sørensen ifølge Energy Supply.

Læs mere: Næstveds økonomiudvalg vil have havn ud af byen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.516