23948sdkhjf

Semco Maritime udnævner ny UK-direktør

Esbjerg-virksomheden henter ny chef til at øge sin tilstedeværelse på det britiske marked
Semco Maritime Ltd. har udnævnt Brian Mercer som ny adm. direktør i Storbritannien. Dermed styrker Semco Maritime sin ledelse i Storbritannien med målsætningen om at generere vækst og øge sin tilstedeværelse i markedet på et tidspunkt, hvor olie- og gasindustrien er ved at få det bedre efter fem års nedtur. Det skriver Semco Maritime i en pressemeddelelse.

Brian Mercer har mere end 30 års erfaring inden for blandt andet olie- og gassektoren, luftfartsindustrien, projektledelse samt ledelse af drift og vedligehold. Han har en bachelor i fysik fra Heriot-Watt University, en master i forsvarsstudier fra King’s College London og en ingeniøruddannelse.

- Olie- og gasindustrien i Storbritannien søger en mere omkostningseffektiv fremgangsmåde i forhold til drift, projekter og vedligehold. Dette giver Semco Maritime en enestående mulighed for at udvide vores tjenester hos eksisterende kunder og åbne døre til nye kundeforhold, mens industrien fortsætter sin bedring fra nedturen. Ligesom en mundfuld frisk luft, stræber vi efter at at blive fremtrædende i at ændre industriens fremgangsmåde, siger Brian Mercer.

Siden 2005 har Brian ledet en række organisationer og virksomheder i olie- og gasindustrien. Senest har han været adm. direktør for rådgivningsfirmaet Theon Ltd.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109