23948sdkhjf

Danske Havne præsenterer ny vicedirektør

Den 1. oktober tiltræder Susanne Isaksen som ny vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne, der repræsenterer landets erhvervshavne.

Ansættelsen af Susanne Isaksen som ny vicedirektør skal ses som en styrkelse af organisationens fokus på særligt det internationale samarbejde og på arbejdet med den grønne omstilling, oplyser Danske Havne i en pressemeddelelse.

- Susanne kommer med en utroligt stærk baggrund fra flere forskellige dele af den danske transportbranche, og hendes erfaringer fra ledende stillinger i flere ministerier bliver guld værd i vores fremtidige arbejde for havnene, siger Tine Kirk Pedersen, direktør i Danske Havne, i en pressemeddelelse. 

Susanne Isaksen kommer senest fra en stilling som international direktør i Naviair, der står for lufttrafikstyringen i Danmark. Her var hun en del af den udvidede direktion og havde ansvaret for blandt andet Naviairs strategiske sager, internationale samarbejde og jura. Inden da var hun kontorchef for Transportministeriets EU- og luftfartskontor.

Den nye vicedirektør glæder sig til sit nye arbejde for de danske erhvervshavne.

- Jeg glæder mig især til at få ansvaret for Danske Havnes internationale opgaver og arbejdet med FN’s verdensmål, som havnene allerede er i gang med. Det bliver noget særligt at blive en del af ’Det blå Danmark’ og være med til at skaffe erhvervspolitisk indflydelse for de danske erhvervshavne, som alle er i udvikling med fokus på effektiv drift, grøn omstilling og konstant forretningsudvikling, siger Susanne Isaksen i pressemeddelelsen. 

Læs også: Havneboss: Danske havne må skrue op for innovationen

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125