23948sdkhjf

Stor heroin-fangst på Mærsk-skib

Ikke længe efter, at toldere i både USA og Tyskland har gjort store fangster af kokain, melder også de engelske toldere sig på banen. 

Denne gang er der tale om 1279 kg herion, som på gaden anslås at have en værdi af 130 mio. pund, svarende til lige over en mia. kroner. 

Det skriver det britiske National Crime Agency, der kalder fangsten for den største fangst af herion i kongerigets historie.

Herionen lå i en container ombord på 'Maersk Gibraltar', som ankom til Felixstowe den 30. august. Her blev containeren blev taget af skibet, og smuglerne havde gemt de 1279 kg heroin i pakker á 1 kg blandt en last af håndklæder. Nogle af pakkerne var syet ind i håndklæderne. 

- Sammenlagt tog det mine betjente næsten seks timer i de tidlige timer lørdag morgen at fjerne stofferne, siger vicedirektør hos grænsepolitiet i Felixstowe til Freightwaves. 

Da herionen var ude, blev håndklæderne pakket tilbage i containeren, og containeren kom tilbage på skibet. Her fortsatte den til Antwerpen i Belgien, hvor dens videre færd blev fulgt. Efter at containeren var blevet kørt til en lagerhal i Rotterdam med lastbil, blev fire personer anholdt i færd med at tømme containeren. 

Læs også: Hamborg Havn lander største kokainfangst nogensinde

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094