23948sdkhjf

Scandlines indgår aftale om hybridflåden

Den canadiske batteriproducent Corvus Energy har indgået en flerårig service- og vedligeholdelsesaftale for Scandlines’ hybridflåde

Corvus Energy har indgået en 10 årig service- og vedligeholdelsesaftale, der dækker hele Scandlines’ flåde af hybridfærger.

Den omfattende kontrakt inkluderer både traditionel service samt vedligeholdelse af færgernes energilagringssystemer og det fjernstyrede overvågningssystem, Corvus Watchman.

Som verdens første færgerederi bygger og driver Scandlines store ro/pax-hybridfærger, som kombinerer traditionel dieseldrift med avanceret batteridrift. Når det kommer til miljørigtighed, er Scandlines dermed førende. Scandlines’ anvender Corvus’ lithium-ion baserede energilagringssystemer til batteridriften i alle sine hybridfærger.

Mere om 'Copenhagen' og 'Berlin'
Så sejler Scandlines' to nye hybridfærger

Ny Scandlines-færge har forladt Fayard

Fayard og Scandlines sender 'Copenhagen' på prøvesejlads

’Copenhagen’ navngivet på Fayard

- Scandlines er glade for at fortsætte og udvide vores lange samarbejde med Corvus Energy. Siden vi startede samarbejdet i 2012 er Corvus’ energilagringssystemer blevet til vores standardbatterisystem på alle vores hybridfærger, udtaler Fini Alsted Hansen, Technical Superintendent hos Scandlines.

Den 5. februar 2017 indsatte Scandlines to nye hybridfærger på ruten mellem Gedser og Rostock. M/F 'Copenhagen' og M/F 'Berlin' har begge installeret et Corvus-energilagringssystem. Sammen med en nedsat miljøpåvirkning er skibenes brændstofforbrug reduceret til næsten en tredjedel per overfart per bil i sammenligning med tidligere færger på samme rute.

Kilde: Scandlines

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11