23948sdkhjf

’Copenhagen’ navngivet på Fayard

FOTOREPORTAGE: Se billeder fra dagens navngivning af Scandlines’ anden af to nye færger til ruten mellem Gedser og Rostock
Scandlines og Fayard fejrede fredag navngivningen af den kommende Gedser-Rostock-færge ’Copenhagen’. Skibsdåben fandt sted ved Fayards udrustningskaj og blev formelt udført af Sally Borrows, hustru til Simon Borrows, der er CEO i Scandlines’ britiske kapitalfonds-ejer 3i Group.

Også Danmarks Rederiforenings direktør Anne H. Steffensen, Scandlines’ administrerede direktør Søren Poulsgaard Jensen og Fayards administrerende direktør, Thomas Andersen, lykønskede ’Copenhagen’ og dens besætningen.

Ifølge dagens meldinger fra Scandlines’ folk på værftet, pejles der på prøvetur i de sidste dage af november. Herefter skal færgen retur til Fayard for den sidste klargøring til idriftsættelse – noget, der altså efter al sandsynlighed kommer til at ske i løbet af december.

’Copenhagen’s søsterskib ’Berlin’ blev indsat på Rostock-ruten maj i år. Begge skibe skulle oprindeligt havde været leveret og indsat i 2012, men en række fejl under bygningen på det oprindelige byggeværft, det nu lukkede P+S Werften i Tyskland, har gjort, at projektet nu efter al sandsynlig først afsluttes mod udgangen af i år.

Læs mere om færgerne og deres problematiske tilblivelse:
Scandlines klar til at trykke på speederen mellem Gedser og Rostock
Scandlines sælger gammel Storebæltsfærge fra Gedserruten til Adriaterhavsfart
Scandlines navngav første nye færge til ruten mellem Gedser og Rostock
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125