23948sdkhjf

Ny CCO hos Esvagt

Søren Karas tiltræder som CCO hos Esvagt efter en lang karriere i A.P. Møller-Mærsk blandt andet som Gruppe Strategi Chef og senest fra en stilling som CCO i Maersk Supply Service.

En af hans opgaver bliver at udvikle Esvagt ved at tilføre rederiet stærke kompetencer på strategisk niveau.

- Esvagt er et rederi, der står for noget, og som har nogle værdier, der gennemsyrer den forretning, vi driver. Vi er anerkendt og respekteret som en sikker, innovativ kvalitetsleverandør – både i offshore olie/gas og i offshore vind. Min opgave bliver blandt andet at hjælpe med at synliggøre vores kompetencer og værdi for kunderne og bevise, at vi kan levere bedre end vores konkurrenter, siger Søren Karas.

Holder fast i pionerånden
Søren Karas ser det som en af sine vigtigste opgaver at fortsætte og udbygge de styrkepositioner, rederiet har, og på at fortsætte udviklingen af den pionerånd, der har gjort en forskel:

- Esvagt har trods en kraftig vækst formået at fastholde den pionerånd og iværksættertrang, som rederiet blev skabt på. Skridtet ind i offshore vind kom eksempelvis som en naturlig følge af, at man i sin DNA er innovativ, udviklende og ser muligheder. Det er stærke værdier at have som kompas i den udvikling, vi står foran. Vi skal stå for nyskabelse med afsæt i det kvalitetsprodukt, vi er kendt for, siger han.

Søren Karas kommer til en virksomhed, som favner både den traditionelle offshore energi på olie/gas og den senest tilkomne med offshore vind. Begge dele har fortsat udviklingspotentiale, og der er synergi i at være aktive på begge felter, vurderer den nye CCO:

- Vi har på olie/gas en track record, historie og brand som få andre. Vi har kompetencer på sikkerhed, som er afgørende vigtige for vores kunder, og som vi kan være stolte af. Det er en unik styrkeposition, som vi skal fastholde og udbygge og bruge som trinbræt til nye muligheder, siger han.

På offshore vind vil den nye mand også holde fast i og udvikle innovationssamarbejdet med kunder og partnere.

Ole Ditlev Nielsen vil som business development manager i Esvagt fremover fokusere på at identificere og udvikle nye muligheder på tværs af vores markeder samt hjælpe med at drive innovation af Esvagts services og tekniske løsninger. Han vil ligeledes være aktiv i den løbende kundedialog samt overse Esvagt Standard-temaer.

Løft til det kommercielle setup
Esvagt får både frigjort ressourcer og tilført kompetencer, når Søren Karas afløser Ole Ditlev Nielsen som CCO, vurderer CEO Søren Nørgaard Thomsen.

- Vi har et ønske om en mere strategisk tilgang til vores kommercielle set-up – uden at vi kompromitterer den nære relation til kunder og samarbejdspartnere, som har været et kendetegn ved Esvagt, siger Esvagts direktør:

- Ved at hente Søren Karas ind som ny CCO får vi tilført vigtige strategiske kompetencer, som styrker vores analytiske tilgang til markeder og de muligheder, der er. Samtidig får vi frigjort Ole Ditlev Nielsen til at fastholde og udbygge de relationer, som er afgørende vigtige, og til at udvikle vores forretning. Vi kombinerer dermed vores historie, innovative tilgang og Esvagt Standard med et vigtigt overblik på strategisk niveau. Det er et klart løfte af vores kommercielle set-up, siger Søren Nørgaard Thomsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094