23948sdkhjf

Kosan Crisplant indgår i nyt samarbejde med den koreanske storspiller KOGAS

Aarhus-baserede Kosan Crisplant udvider sit virkefelt. Det sker med underskrivelsen af et MoU med mastodonten inden for LNG-køb og regasificeringsterminaler, Korea Gas Corporation.
Kosan Crisplant A/S underskrev 6. juni et Memorandum of Understanding (MoU) med verdens største LNG-køber og regasificeringsterminal-operatør, Korea Gas Corporation, som del af det officielle Global Green Growth Forum (3GF)-topmøde i København. Det skriver Kosan Crisplant i en pressemeddelelse.

Den Aarhus-baserede leverandør af state-of-the-art gas-udstyr gnider nu skuldre med de store spillere uden for virksomhedens kerneområde, LPG. Vedholdende fokus, ekspertviden og gå-på-mod i den voksende LNG-branche har muliggjort det 65 år gamle selskabs samarbejde med sværvægteren KOGAS fra Korea, som for nylig indgik en lignende aftale med franske Total.

Dobbelt formål med aftale

Kosan Crisplant-CEO Anders C. Anderson underskrev MoU’en sammen med KOGAS' vice president, Jae-Young Her. Formålet med aftalen er dobbelt. For det første skulle samarbejdet gerne udvikle avancerede teknologier relateret til LNG-bunkringsfaciliteter og avancerede LNG-bunkringsteknologier inklusive højeffektiv BOG (boil off gas)-behandling og small-scale LNG. For det andet vil de to selskaber slå kræfterne sammen i pilot- og demo-projekter til LNG-drevne skibe, LNG-bunkring og small-scale LNG-logistics business ved hjælp af ISO LNG tank container.

Kosan Crisplant er begejstrede ved udsigten til det nært forestående samarbjde: “Vi er beærede over, at verdens største LNG-køber og regasificeringsterminal-operatør, KOGAS, har set et potentiale i at samarbejde med os. Dette beviser for os, at vi er en af de ledende europæiske spillere på LNG-området, når det kommer til small-scale LNG-løsninger,” siger CEO Anders C. Anderson.

For yderligere at styrke båndet mellem de to selskaber havde KOGAS og Kosan Crisplant arrangeret et LNG-bunkringsseminar dagen efter, at aftalen blev underskrevet. Her var formålet at udveksle idéer, vise eksisterende bunkringskoncepter og inspirere fremtidigt samarbejde. Seminaret sluttede med et besøg i havnen i Hou på Kosan Crisplants bunkringsfaciliteter og en guided tour på Samsø-færgen, som er Danmarks første LNG-drevne indenrigsfærge.

Læs også:
Verdenspremiere på Kosan Crisplants LNG-anlæg i Frederikshavn
LNG fra naturgasnettet inden for rækkevidde med Kosan Crisplant-løsning
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156