23948sdkhjf

Ny forretningsstruktur hos DESMI fra nytår

Produktionen af pumper samles i selvstændigt selskab.
Pumpevirksomheden DESMI A/S etablerer med virkning fra 1. januar 2012 en ny struktur med tre forretningsenheder: En Oil Spill-enhed, en Pumpe-enhed og en Contractingenhed. De tre forretningsenheder skal alle referere til et overliggende selskab, DESMI A/S, hvortil virksomheden på længere sigt vil opkøbe yderligere selskaber i det omfang, det findes rigtigt.
-Vi har de senere år været meget fokuserede på væksten i den ordinære drift, men er overbeviste om, at der også ligger mange muligheder i strukturel udvikling og eventuelle tilkøb af komplementære forretningsenheder og virksomheder, siger koncernens administrerende direktør, Henrik Sørensen.

Den nye struktur betyder, at pumpeaktiviteterne bliver samlet i et selvstændigt selskab i DESMI-koncernen – et selskab, der pr. 1. januar 2012 får navnet DESMI Pumping Technology A/S. Det er udgangspunktet, at selskabet i det første år skal bidrage med en omsætning i niveauet 500 mio kr. til koncernen. Henrik Mørkholt, som igennem en længere periode har været salgsdirektør i DESMI A/S, udnævnes til administrerede direktør for DESMI Pumping Technology A/S. Henrik Mørkholt, der har en baggrund som maskinmester, bliver ved udnævnelsen sideordnet med Dennis W. Larsen, der er direktør i DESMI Ro-Clean A/S (Oil Spill-enheden) og Erling Pakula, der er direktør i DESMI Contracting A/S (Contracting-enheden).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141