23948sdkhjf

Shippingelever klar til at indtage verden

UDDANNELSE: I sidste uge startede dette års hold af shipping trainees på Danish Shipping Academy. Søfart har besøgt uddannelsesstedet og mødt to af de nye shippingelever.
For to af eleverne på det nye hold shipping trainees er forventningerne store.
 
Kasper Bjerremand Hviid, 24 år, har netop påbegyndt det toårige ”The Commercial Shipping Programme”, som uddannelsen officielt hedder. Han glæder sig til at starte i en branche, hvor man med egne ord har hele verden som arbejdsplads.
 
”I din dagligdag taler du med folk på den anden side af Jorden. Man kan jo sige, at hele verden er din arbejdsplads, det tænder mig meget, at det er så stort,” lyder det fra Kasper Bjerremand Hviid, der er ansat af Ultrabulk.
 
Han bliver bakket op af sin medstuderende Tove Hjertonsson, der har svært ved at se, hvordan man i en verden, der er blevet mindre, ikke skulle blive endnu mere afhængig af netop shippingbranchen.
 
”Jeg tror, at det er fremtidens industri. Vi kan ikke leve i en globaliseret verden uden shipping, så det er også nødvendigt,” forklarer Tove Hjertonsson, der arbejder for DFDS og med sit svenske pas er en ud af 11 nationaliteter, der repræsenteres af eleverne på skolen. 
 
Både Kasper Bjerremand Hviid og Tove Hjertonsson understreger dog, at de lige skal finde fodfæste på den nye uddannelse.

Læs mere:  
Mød Kasper Bjerremand Hviid og Tove Hjertonsson
i næste nummer af Søfart uge 40: Vild med shipping
Er du abonnent, så læs artiklen HER
 
Læs også:
Shippinguddannelse er eftertragtet
Stor efterspørgsel efter ny shippinguddannelse
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08