23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unik HMI-løsning tilpasset specifikt til dine applikationer

Læs Hans Buchs use case-koncept Custom Input & Screen Build, der giver dig en unik alt-i-en-løsning med kundetilpasset HMI fra en erfaren samarbejdspartner.

Forbind mennesker med maskiner på lige netop den måde, som du har brug for til at få adgang og kontrollere dine applikationer.

I Hans Buchs artikelserie om use case-koncepter til Automation & Robotics sætter vi nu fokus på Custom Input & Screen Build med en samarbejdspartner og leverandør med mere end 40 års erfaring og dybdegående viden om alle relevante HMI-teknologier.

Få adgang til et bredt udvalg til din alt-i-én-løsning for HMI, der opfylder alle ønsker til funktioner, såsom touch, knapper, biometrisk styring og meget mere. 

Ydermere er du garanteret personlig og transparent kommunikation gennem hele udviklings- og produktionsfasen. Læs om hele use case-konceptet med unikke, skræddersyede HMI-løsninger her: ”Use case: Custom Input & Screen Build til Automation & Robotics

Læs om vores mange tekniske løsninger inden for Automation & Robotics

I Hans Buch har vi samlet et overblik til dig over vores mest populære kategorier inden for Automation & Robotics. Her finder du f.eks. kategorierne Sensorer, Netværk, Kabelkonfektionering, LED & Signal, Motorer og Automatisk Udtræksskinner.

Kontakt os for teknisk rådgivning, eller læs om de mange fordele ved automation og få hele overblikket her: ”Få gavn af Hans Buchs mange løsninger til automation

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med LinkedIn-siden og bliv klogere på, hvordan vi arbejder hos Hans Buch:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Lær Hans Buch bedre at kende på to minutter

Tidligere på året lancerede Hans Buch A/S sin nye kampagnevideo, der på blot to minutter fortæller mere end et århundredes historie om Hans Buch.

Læs mere her: ”Brug to minutter og få 100 års historie om Hans Buch A/S

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Kontaktperson

KHB
Kundeservice, Hans Buch
Kundeservice
+45 43 68 50 00 kundeservice@hansbuch.dk

Send til en kollega

0.047