23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Messe El & Teknik 2024 - Lorex Canadisk 4K Videoovervågning med lyd hos Elma Instruments

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments LOREX som en del af vores sortiment af kvalitetsvideoovervågningssystemer. LO-REX, et canadisk firma med over 30 års erfaring, har etableret sig som førende inden for high-end videoovervågningssystemer på både det canadiske og amerikanske marked. Deres løsninger er designet specielt til mindre industrivirksomheder, butikker og private, der ønsker at etablere videoovervågning af høj kvalitet.

På El og Teknik præsenterer Elma Instruments LOREX som en del af vores sortiment af kvalitetsvideoovervågningssystemer. LOREX, et canadisk firma med over 30 års erfaring, har etableret sig som førende inden for high-end videoovervågningssystemer på både det canadiske og amerikanske marked. Deres løsninger er designet specielt til mindre industrivirksomheder, butikker og private, der ønsker at etablere videoovervågning af høj kvalitet. 

LOREX-systemerne tilbydes både som kablede systemer med NVR (Network Video Recorder), der kombineres med Wi-Fi-kameraer, og som selvstændige Wi-Fi-kameraer. Begge typer systemer kan tilgås via en app eller direkte via NVR-boksen eller klientsoftware på en computer. Med de nye muligheder for at optage lyd fra kameraerne, især relevante i detailhandlen, er et LOREX-system fra Elma Instruments et fremragende valg. 

Blandt de nye og innovative produkter fra LOREX kan nævnes NVR Fusion-systemet, der kombinerer kablede og trådløse kameraer, samt 4K Dual-lens 180° IP67-kameraer med auto-tracking, der kan bruges både som kablede og trådløse enheder. Derudover inkluderer sortimentet 4K Bullet Wi-Fi IP67-kameraer, 4K video ringeklokker, 4K vandalsikrede dome kameraer 4K PTZ kameraer mf.. Systemet indeholder også nye funktioner som Smart Motion Detection, der automatisk kan genkende ansigter, registrere pakkeleveringer, køretøjer og personer m.m. 

Alle kameraer og NVR-bokse leveres klar til brug med medfølgende kabler, strømforsyninger, harddiske og SD-kort i stand-alone-kameraer. LOREX kan levere NVR-løsninger med mulighed for tilslutning af op til 32 kameraer med POE (Power over Ethernet) tilslutning og op til 32 TB harddiskkapacitet. 

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram indenfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00. 

Elma Instruments A/S
Ryttermarken 2
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24229408
P nummer: 1006428966

Kontaktperson

S&S
Support & Salg
info@elma.dk

Send til en kollega

0.047